Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 56428
    MEMBERS
  • 225796
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Redirect to viglink.com   Technical Issues /Bugs

Started 3/15/17 by Knotpicky (RUTA); 16493 views.
Cstar1
Staff

From: Cstar1

Aug-23

Are you using Windows 10, or something else?

It looks like you've used both Safari and Chrome. Do you get the same results with both browsers?

Gaelspirit

From: Gaelspirit

Aug-23

I use windows 10 and Chrome.  I don't even know what Safari is. ? 

 

 

Gaelspirit

From: Gaelspirit

Aug-24

Nope, don't have an ipad or iphone. I use Android on my phone, however I never go to Delphi with my phone. Always use a computer. 

Cstar1
Staff

From: Cstar1

Aug-24

Ok, thanks. Even more baffling, because that's the same combo I'm using, and I'm going right through to the correct place when I click on the links. 

Gaelspirit

From: Gaelspirit

Aug-24

Wow, very strange! 

Viewing as Classic? http://forums.delphiforums.com/apartmentpets/messages/?msg=956.1 It's fine in Zeta.

Windows 10 Chrome, I asked the link to open in a new window to take the screen shot.

Cstar1
Staff

From: Cstar1

Aug-24

Yes, I was viewing as Classic.

Cstar1
Staff

From: Cstar1

Aug-24

Putting the U in Colourful! (Kidmagnet) said:

Have you opted out? lol

Of Viglink? Nope. 

TOP