Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 57134
    MEMBERS
  • 227151
    MESSAGES
  • 5
    POSTS TODAY

Discussions

I have always been Classic in my forum   Technical Issues /Bugs

Started May-15 by VCROOO; 265 views.
VCROOO

From: VCROOO

May-15

Hi Walt,
It has been a long time. I never seem to have a problem but I have a great asst mgr but I can't fiqure this out my forum has always been Classic and two days ago I have no place for color or sig or anything on my forum so I looked under My preferences and made sure this was checked Message Formatting Editor Yes Update
Thank You!
my forum below

https://forums.delphiforums.com/vcrooo/

In reply toRe: msg 1
gunter

From: gunter

May-15

The system shows you changed to a different browser or computer the last few days. What changed?

Try logging out, clearing browsing history, before coming back to take another look.

In reply toRe: msg 2

It's happening on IE and not Firefox, can you post the link to the compatibility settings for her please. Oh I found it!

In reply toRe: msg 1

When you are on IE follow the directions here to see if Delphi was added, it should not be

http://www.delphiforums.com/support/cmode.htm

In reply toRe: msg 2
VCROOO

From: VCROOO

May-16

Thank You my friend that worked. I am thinking of not using I.E. and using chrome or Firefox.

 Hope you have been happy and well since I last posted to you! cool 

TOP