Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 58085
    MEMBERS
  • 229157
    MESSAGES
  • 2
    POSTS TODAY

Discussions

Default Zeta colors   Technical Issues /Bugs

Started Aug-20 by Knotpicky (RUTA); 172 views.
Knotpicky (RUTA)

From: Knotpicky (RUTA)

Aug-20

This morning my forum's colors are awful. It's a Basic forum, so in the default Zeta color palette. Let me know if I need to upload the screenshot to show it larger. Anybody else run into this, or is it something in my computer and browser settings?

gunter

From: gunter

Aug-20

Is this

https://forums.delphiforums.com/animeister/

looks fine to me, not blacked out. 

Have your rebooted since this started ?

In reply toRe: msg 3
Knotpicky (RUTA)

From: Knotpicky (RUTA)

Aug-20

Thank you. Must have been a temporary glitch. It looks fine now, just like your screenshot.

To answer your question above, no I didn't reboot when I noticed the change. I did reload the page, and shift-reload to force the reload from the server. Then I went to lunch and dropped my husband off at work for a meeting.  Maybe that's what did it, eating lunch... or neglecting my 'puter for a few hours so it got lonesome? <g>

Showtalk
Staff

From: Showtalk

Aug-20

It happens to me sometimes when the page doesn’t load properly.  Waiting, reloading, rebooting or just dumping cookies and starting over usually works right away.

TOP