Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 243640
    MEMBERS
  • 246117
    MESSAGES
  • 5
    POSTS TODAY

Discussions

Tags don't show up on sites   Technical Issues/Bugs

Started Oct-11 by jnanalace; 930 views.
gunter

From: gunter

Oct-11

When you add the tags, how are you doing that - if you are adding the address for instance, that should be an image  ulr ending in .gif or .jpg, not .html.

Give us a link to a message where this happens.

jnanalace

From: jnanalace

Oct-11

Thank you so much and maybe it was just a hiccup.  LOL
It is now showing my tags the correct way.  So happy about that.

I sure appreciate you getting back with me.
 

Jeanie Fall Beauty Letters

In reply toRe: msg 3
jnanalace

From: jnanalace

Oct-11

Thank you and it has now been corrected!  relaxed

In reply toRe: msg 3
Sandy106

From: Sandy106

Oct-22

Hi Gunter...It has been so long since I have had to come here, that it looks totally different...Anyway, my problem is that when I go to change a sig, it shows up and then a box comes up and tells me Filename already exists in this path...This happens with even my new sigs that I just get and put on Delphi...I never had this problem before, can you help?  Is there something I need to do?  I always saved them to my computer, then uploaded to Delphi under files and My Preferences...I go, click them on and they would come up, I then copy and paste...It used to say saved, I would click and then changes made...Now it disappears...The little box keeps telling me Filename already exists...I have changed the name and it still happens..If I click okay the sig goes away...

In reply toRe: msg 3
Sandy106

From: Sandy106

Oct-22

Gunter, when I paste the sig it shows up then a message comes up to wait while it uploads,,Never happened before...I wait hit okay and the sig disappears...Next question...AOL went o Gold and I wonder if this is the problem and if so, what do I do...The Filename already exits refers to what?  

In reply toRe: msg 3
Sandy106

From: Sandy106

Oct-22

Is it showing up..It is on my end but not in my sigs...

Sandy106

From: Sandy106

Oct-22

I don't seem to be getting any response and I wonder why...Can you help me with my sig problem...

gunter

From: gunter

Oct-22

To be clear - you uploaded the image to Files here? Can you give us the filename?

It may be you've hit the limit on your file space. There seem to be a lot of items in your space.

sorry wasn't on earlier ...

Sandy106

From: Sandy106

Oct-22

Oh, I hadn't thought about that...I can delete a bunch....I can see if that helps and get back to you...I did post a siggy to you and it held, but, I loose it on where I like to post...Let me try deleting first and get back to you...Thanks...:)  It happens on new and old sigs..  A filename meaning the name of a siggy?  

TOP