Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 246054
    MEMBERS
  • 251511
    MESSAGES
  • 6
    POSTS TODAY

Discussions

My Preferences Not Working   Navigating Delphi Forums

Started Aug-1 by kizmet1; 779 views.
kizmet1

From: kizmet1

Aug-1

Since my last discussion here a few days ago about not liking Zeta, I can no longer get rid if it.  

At home I use a phone.   Away from home I use wifi at store or library.  Until today I had never had a problem deleting Zeta.  Is this a sign of things to come?  

gunter

From: gunter

Aug-1

When you say erasing zeta, in  Preferences, check View Zeta as Basic and press Update ... that's not  sticking for you?  Looks to give Basic view.

I do think mobile devices have only one view now ... m.delphiforums gets sent to the same place as well.

In reply toRe: msg 2
kizmet1

From: kizmet1

Aug-1

What is happening is that the box is getting unchecked. Never happened until the last week.
  • Edited August 1, 2019 1:01 pm  by  kizmet1
gunter

From: gunter

Aug-1

Right now the system shows you have it checked, do you see it working? Let us know when it switches.

In reply toRe: msg 4
kizmet1

From: kizmet1

Aug-1

Yes, works now. I've had a lot of strange things happening since the switch to zeta. Am I the only one? Never had a problem before.
gunter

From: gunter

Aug-2

Haven't seen reports of the problems such as closed accounts you are experiencing.

strange ...

In reply toRe: msg 6
kizmet1

From: kizmet1

Aug-2

It created a real hardship for me when it first started. I didn't know what had happened to cause it. Mostly it occurred after 10PM west coast time. Really created a hardship because I was without a smart phone and without decent transportation to get to a library computer and and connect with Delphi.
In reply toRe: msg 7
kizmet1

From: kizmet1

Aug-27

New problem with Zeta has started.
After my paying acct was cancelled this last time and reinstated every single forum is in Zeta unless I turn it off in preferences first. Even the very old forums that are in classic are coming
in Zeta format. Is this for all or just for me?
gunter

From: gunter

Aug-27

Wouldn't have anything to do with a paying account. Seems the browser you are using somehow resets things, it's not happening to others.

kizmet1

From: kizmet1

Aug-27

What can I do to change it? Would using a public library computer to reset all my accounts help?
TOP