Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 246125
    MEMBERS
  • 251617
    MESSAGES
  • 3
    POSTS TODAY

Discussions

Posting out in Zeta   Technical Issues/Bugs

Started Oct-14 by Showtalk; 362 views.
Showtalk

From: Showtalk

Oct-14

I can’t get a toolbar in any Zeta forums. I had to switch to View All as Classic to post here.
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Oct-14

From which device? iPad and Safari? 
 

Showtalk

From: Showtalk

Oct-14

Yes, tablet, Safari and I can’t get the HTML toolbar or a cursor. Can you test it? I’m going to try on a phone.
gunter
Staff

From: gunter

Oct-14

I can't post to her either, works for others. 

looking ...

gunter
Staff

From: gunter

Oct-14

working now ...

In reply toRe: msg 5
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Oct-14

Which is fixed Showtalk’s  problem or mine? Lol 

I still cannot post to Gail (Loopsiloo) 

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Oct-14

It works with iPhone - maybe check your link? 

Showtalk

From: Showtalk

Oct-14

I’m going to put this back into Zeta and test.
In reply toRe: msg 5
Showtalk

From: Showtalk

Oct-14

It works!  You and Kid jostled it (even if you didn’t do anything, take the credit, LOL)

gunter
Staff

From: gunter

Oct-14

Showtalk said:

You and Kid jostled it

don't know what you are accusing us of ...

TOP