Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 246273
    MEMBERS
  • 251925
    MESSAGES
  • 1
    POSTS TODAY

Discussions

Non Paying Forum Owners Tags   Navigating Delphi Forums

Started Dec-6 by ~BootsInstantPotKitchen~ (FancyBoots); 789 views.

Are non paying forum owners allowed to have tags? I have some that are made by some of the sig forums.

Thanks!

Boots

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Dec-6

You sure can! You just have to insert in each message.

Tips -

SAVE the image to your own computer first. Please do not copy and paste it from the sig artists post.

You can copy and paste the image from your computer and as long as you are not copying something else this works fine for repeat messages!

Only copy and paste from your computer.

Have fun!

Hi Kid,

I am trying to copy & paste from my photos in my computer. Any other tips since it's not working?

Thanks!

gunter
Staff

From: gunter

Dec-6

Many ways to do this:

Click in the message, then pick Insert Image on the editor toolbar, pick From your computer.

http://www.delphiforums.com/howto/insertImage.htm

If you want to copy/paste

Right-click on the item in your files, pick Copy then right-click in your message and pick Paste.

Or use ctrl-c to copy and ctrl-v paste. 

Or dragging the image from your computer  to the message may work for you ... that's my favorite.

Try it here in your reply and describe what you are doing.

In reply toRe: msg 4

Thanks Gunter for the reply.

I am clicking in the message on Insert Image, then selecting my computer, go to the image in my photos, clicking on the image & it says choose then nothing else happens.

I've posted images in other forums & not had any problems.

gunter
Staff

From: gunter

Dec-6

FancyBoots said:

I've posted images in other forums & not had any problems.

You mean it works in some forums here.

What is the filename, should have spaces, letters an numbers only.

In reply toRe: msg 6

This is what I have done in other forums here on Delphi.

Post my message.

Go to insert image at top, select from my computer, it brings up my photos then I click on the image in my photos I wish to use....then it selects choose & usually it posts the image down below my message.

Now it doesn't do anything.

Not sure what the file name would be since I am using an image from my photos.

gunter
Staff

From: gunter

Dec-6

Experiment with different  images, does that work?

There should be a Details link to find the file.

In reply toRe: msg 8

Thanks again. I'll continue to try to find out what the problem is.

I tried several images/photos that had been saved to my computer some months ago. Those all have worked in the past I just tried several of them again to no avail.

Is there perhaps a setting in the forum controls any where that I'm not aware of?

I'm hesitant to put the forum name in here since I am still setting it up. I'd be glad to share it with you though to let you look at it if you like.

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Dec-6

FancyBoots said:

Is there perhaps a setting in the forum controls any where that I'm not aware of?

that could be actually. Try it here https://forums.delphiforums.com/promoqueen

By the way - which browser are you using?

TOP