Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 247372
    MEMBERS
  • 253725
    MESSAGES
  • 2
    POSTS TODAY

Discussions

Old problem animated image    Editor Help

Started Jan-14 by Cathy (237cats); 598 views.
Cathy (237cats)

From: Cathy (237cats)

Jan-14

My name is 237cats and I am setting up a new forum. My guest artist just emailed me and told me her animated image blinks. She is basic, but even so she has to save it to her own web site first
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Jan-14

She saved it to her own site, or Delphi's Files?

Cathy (237cats)

From: Cathy (237cats)

Jan-14

I just wrote and asked her.
Cathy (237cats)

From: Cathy (237cats)

Jan-14

This is Reba talking:

Saved on my PC, and on jumpshare. I tried embed, insert form computer, and insert link to jumpshare. All three ways cause the tag to flash crazily! To save to Delphi, you must be a Paid User!

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Jan-14

I'll post to her from your forum tonight.

tell her to post the sig from jumpshare so I can see it.

Cathy (237cats)

From: Cathy (237cats)

Jan-14

Kid, no need cuz she she put her sig in fotki and it's OK now. Thank you.
Cathy (237cats)

From: Cathy (237cats)

Jan-15

Now I'm having a problem. I went to put a disclainer on the page and lost half the think pink start page theme and I don't know how to fix it.
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Jan-15

I don't have a link to your forum.

TOP