Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 249119
    MEMBERS
  • 257511
    MESSAGES
  • 1
    POSTS TODAY

Discussions

playing up = Problems posting   Technical Issues/Bugs

Started Nov-30 by pom_44; 705 views.
pom_44

From: pom_44

Nov-30

is any one else having issues with delphi. its lagging doubling up on messages in posts , coughing n burping all over the place , its not the pc as everything else working smoothly, posts go missing and themes are coming and going . grrrrr
In reply toRe: msg 1
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

Nov-30

I'm not with Zeta - haven't posted much on Classic but it could be your location's connection too.

Scratch that - yes very lagging on Windows desktop + Classic.

In reply toRe: msg 1
gunter

From: gunter

Nov-30

Not seeing problems on mobile right now. 

let us know if anything changes  ...

In reply toRe: msg 3
pom_44

From: pom_44

Nov-30

will do its been going on for days now
pom_44

From: pom_44

Nov-30

it takes ages todo anything and it driving me bonkers lol
In reply toRe: msg 5
Risa (Risa25)

From: Risa (Risa25)

Dec-4

Using Windows 10 on a desktop and also noticed the lagging problem and somehow posting messages TWICE. See ya in Bonkers lol

I'm using an Android and a new discussion or message that reads "posted" is forever lost. Needs to be posted again.

pom_44

From: pom_44

Dec-4

everything is slow or juttery etc
TOP