Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 244956
    MEMBERS
  • 249169
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Advance Search function not working   Technical Issues/Bugs

Started 2/8/18 by Dave Fillman (fv74); 1672 views.
RedBV

From: RedBV

2/8/18

Just tried again with same parameters . . . no error msg . . . but no results . . .
RedBV

From: RedBV

2/8/18

Fun times . . . just tried again and got results . . .

Will check again on how far back . . .

RedBV

From: RedBV

2/8/18

As well concerning how far back . . . tried a specific past search - from 2010 to 2016 . . . search term "blog" . . . got results with no hesitation and limited to the imputed search time frame . . .

So back to all is well . . .

Can only guess one of those wth glitch's that crops up and can't be repeated . . .

In reply toRe: msg 12
gunter

From: gunter

2/8/18

we'll keep noting it ... thanks for the details ...

RedBV

From: RedBV

2/8/18

Most welcome . . . and thank ya much for looking into it . . .
Dave Fillman (fv74)

From: Dave Fillman (fv74)

2/11/18

I was not aware there were both Zeta and Classic versions. I found the switch and turned off View Zeta as Classic.

http://forums.delphiforums.com/rokon/messages

I tried again in the Rokonworld forum and now the search function works. Nothing changed in Rokonworld but when I went back to this Member Services Forum it is completely different. So I guess this is Zeta and Rokonworld is still Classic.

Thank you for your help.

RedBV

From: RedBV

2/11/18

bump regarding your insinuation . . .
TOP