Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 244651
    MEMBERS
  • 248405
    MESSAGES
  • 9
    POSTS TODAY

Discussions

Advance Search function not working   Technical Issues/Bugs

Started 2/8/18 by Dave Fillman (fv74); 1507 views.
For clarity: Is this not working in both Classic and Zeta formats and is this just in one...or all forums you try it in?
RedBV

From: RedBV

2/8/18

It seems to be off and on . . . was able to search in Hosts earlier today, while in classic . . . yet for the last hour or so have not been able to get any results from Hosts or Member Services . . .
RedBV

From: RedBV

2/8/18

Just tried my forum and rec'd the following error -

"Sorry, an error has occurred (ID: 106-039-55060) Please try your request again."

As well in the past it seems that while in classic, when it works, it looks to be limited on how far back one can go . . .

In reply toRe: msg 4
I'll bump this to staff. Intermittent problems are the hardest to diagnose.
In reply toRe: msg 4
gunter

From: gunter

2/8/18

Which forum was it where you got the error message and which search terms?

In reply toRe: msg 8
RedBV

From: RedBV

2/8/18

http://forums.delphiforums.com/ForLaughs

Standard search box - term searched for "trump", going back to 2015 . . . no other parameters changed . . .

RedBV

From: RedBV

2/8/18

Just tried again with same parameters . . . no error msg . . . but no results . . .
RedBV

From: RedBV

2/8/18

Fun times . . . just tried again and got results . . .

Will check again on how far back . . .

TOP