Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 243938
    MEMBERS
  • 246963
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Advance Search function not working   Technical Issues/Bugs

Started Feb-8 by Dave Fillman (fv74); 465 views.
In reply toRe: msg 4
I'll bump this to staff. Intermittent problems are the hardest to diagnose.
In reply toRe: msg 4
gunter

From: gunter

Feb-8

Which forum was it where you got the error message and which search terms?

In reply toRe: msg 8
RedBV

From: RedBV

Feb-8

http://forums.delphiforums.com/ForLaughs

Standard search box - term searched for "trump", going back to 2015 . . . no other parameters changed . . .

RedBV

From: RedBV

Feb-8

Just tried again with same parameters . . . no error msg . . . but no results . . .
RedBV

From: RedBV

Feb-8

Fun times . . . just tried again and got results . . .

Will check again on how far back . . .

RedBV

From: RedBV

Feb-8

As well concerning how far back . . . tried a specific past search - from 2010 to 2016 . . . search term "blog" . . . got results with no hesitation and limited to the imputed search time frame . . .

So back to all is well . . .

Can only guess one of those wth glitch's that crops up and can't be repeated . . .

In reply toRe: msg 12
gunter

From: gunter

Feb-8

we'll keep noting it ... thanks for the details ...

RedBV

From: RedBV

Feb-8

Most welcome . . . and thank ya much for looking into it . . .
TOP