Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 248356
    MEMBERS
  • 255699
    MESSAGES
  • 1
    POSTS TODAY

Discussions

Outstream Player - fixed   Technical Issues/Bugs

Started Jan-28 by ally (JadedAlly); 1249 views.
gunter

From: gunter

Jan-28

Not sure it's just firefox. looks like there's a hangup with other browsers as well.

Kidmagnet

From: Kidmagnet

Jan-29

Is it still hanging up? Everything loaded instantly for me just now.

OK at the Gallery it is lagggggggggggggggggggging

  • Edited January 29, 2022 2:35 pm  by  Kidmagnet
Kidmagnet

From: Kidmagnet

Jan-29

Is this the way the Start page should look? Feels like it is missing something... It lagged loading images both form Emma's site and Fotki

EDITING TO ADD - It loads fine on all other browsers now... So I dunno :)

  • Edited January 29, 2022 2:52 pm  by  Kidmagnet
In reply toRe: msg 4
ally (JadedAlly)

From: ally (JadedAlly)

Jan-29

It loaded using Safari instantly, but not on FF. And I came in with a fresh log in. So it's not doing it for all browsers.
ally (JadedAlly)

From: ally (JadedAlly)

Jan-29

As I told Gunter, Safari loads instantly and FF is annoyingly lagggggging...
ally (JadedAlly)

From: ally (JadedAlly)

Jan-29

It loaded fine on Safari..but not FF and I didn't wait for it to finally load.
In reply toRe: msg 9
gunter

From: gunter

Jan-29

thanks for the details ...

Risa (Risa25)

From: Risa (Risa25)

Jan-29

Getting the same message on both Firefox and Chrome, especially late at night Eastern Time but not during the day. Don't know if this helps.
gunter

From: gunter

Jan-30

I think it's ads not loading the way they should.

thanks ..

In reply toRe: msg 12
gunter

From: gunter

Jan-30

Tech did find an ad network was causing this. Taken care of it now.

let us know if there is moreĀ  ....

TOP