onlaptop

Reparatii si Service Laptop sector 2

Hosted by onlaptop

Vezi cum trebuie sa ai grija de bateria laptopului tau pentru a prelungi durata de viata.

  • 5
    MEMBERS
  • 8
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Drone pentru fotografii deosebite

Started 3/30/16 by onlaptop; 186 views.
onlaptop

From: onlaptop

3/30/16

In ultimii ani, dronele (cunoscute si sub numele de "quadcoptere") au facut un salt tehnologic imens pe nisa de gadgeturi. Exista mai multe lucruri pe care le putem face cu o drona iar printre acestea amintim faptul ca pot fi deosebit de utile si interesante pentru fotografiere. 

Cele mai noi generatii de drone sunt usor de controlat in aer, sunt dotate cu camere video foarte performante si au caracteristici tehnice inteligente, pot sa zboare automat, sa capteze imagini de calitate profesionala. 

Dar pretul si caracteristicile acestor drone variaza foarte mult (pentru reduceri drone accesati https://scotianul.ro/), prin urmare daca vreti sa faceti fotografii din aer si sa captati imaginile din perspectiva ochiului unei pasari trebuie sa va asigurati ca drona pe care o achizitionati este proictata si pentru fotografie, nu este doar o ambarcatiune hobby dotata cu un aparat de fotografiat. 


Dupa ce tip de drona ar trebui sa va uitati? 
In primul rand trebuie sa fiti constient de faptul ca nu toate dronele echipate cu camera sunt potrivite pentru fotografii profesionale. De exemplu, in majoritatea tarilor sunt legale acele drone care se incadreaza la o greutate sub 20 de kg, complet echipate (retineti ca in fiecara tara exista restrictii si ca este nevoie sa va informati cu privire la acestea daca doriti sa folositi drona in tara si in strainatate). 

In practica, faptul ca sunt legale acele drone de greutate mai mica va limiteaza la un aparat de fotografiat incorporat sau unul care sa permita atasarea unui GoPro (dispozitiv de fotografiat portabil) sau un alt aparat de fotografiat de actiune mica. Oricum ar fi, o rezolutie video de 1080p @ 60 fps si fotografii de captare de 12 MP ar trebuie sa fie intr-adevar specificatiile minime dupa care sa va ghidati. 

Alte lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere sunt motorizarea si optiunea de Live View, precum si alte functii smart de zbor, cum ar fi "follow me", navigare prin GPS si revenire automata, precum si franare automata.


Unde puteti folosi drona pentru fotografiere?
Bunul simt este cheia dronelor zburatoare, dar exista si cateva linii directoare foarte clare. Cand folositi drona, asigurati-va ca o puteti vedea in orice moment, nu va uitati doar pe transmisiunea live. Nu o folositi in apropiere de aeroporturi, aerodromuri, de elicoptere. Nu o folositi in aglomeratii, unde exista multe cladiri si alte structuri arhitecturale si niciodata pe drumuri sau in mijlocul unor adunari mari de persoane (cum ar fi la evenimente sportive si la festivaluri). 

Fie ca doriti o drona pentru fotografiere sau pur si simplu este un hobby, verificati cele mai noi reduceri la drone pe https://scotianul.ro/drone

TOP