onlaptop

Reparatii si Service Laptop sector 2

Hosted by onlaptop

Vezi cum trebuie sa ai grija de bateria laptopului tau pentru a prelungi durata de viata.

  • 5
    MEMBERS
  • 8
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Service telefoane sector 6 - Bucuresti

Started 3/30/16 by onlaptop; 75 views.
onlaptop

From: onlaptop

3/30/16

Este normal sa va ingrijorati daca s-a intamplat sa varsati accidental cateva picaturi de apa sau o o cantitate mai mare de lichid pe telefonul dumneavoastra, sa-l scapati intr-un recipient cu lichid. Valoare unui iPhone este destul de mare si este posibil sa aveti salvate in el diferite poze sau fisiere importante. Prin urmare, nimeni nu vrea sa se afle intr-o asemenea situatie. 

Conform unor pareri empirice, ar trebui sa puneti imediat telefonul ud intr-un recipient  cu orez. 

De ce orezul NU este recomandat?

Circuitele din interiorul unui dispozitiv electronic (si in special la iPhone-uri) sunt foarte delicate. Ganditi-va cate piese sunt unitar asamblate intr-un dispozitiv mic care  pe care puteti sa-l tineti in mana sau in buzunarul de la spate. Orezul contine particule mici care se pot infiltra in orificiile mici, in porturi sau intre cele doua componente ale carcasei (fata si spate). Da, orezul absoarbe apa dar dupa cum vedeti nu este o idee buna sa expuneti iPhone-ul in acest mod. 

Orezul da rezultate cand vine vorba despre un Iphone deteriorat din cauza expunerii la apa? 
Da, orezul actioneaza ca un absorbant, tragand excesul de lichid din dispozitiv. Cu toate acestea, avand in vedere ca el lasa in urma cateva particule, care pot pune in pericol mai mult buna functionare a telefonului, nu va recomandam sa optati pentru o asemenea solutie. 

Verificati indicatorul de distrugere cauzata de apa
In general iPhone-urile fabricate dupa anul 2006 au un indicator de deteriorare din cauza apei. In cele mai multe cazuri il veti gasi in apropierea bateriei si este vizibil pe exterior pe toate modelele iPhone daca le priviti din lateral. iPhone 3, 3G si 4S au acest indicator pe partea inferioara a carcasei conectorului de andocare si in mufa de casti. La iPhone 5 indicatorul se afla in interiorul fantei cartelei SIM. In mod normal acesta este alb dar daca senzorul simte urma de lichid se transforma imediat in rosu. 

Sugestii de service gsm

Serviciul oficial Apple
Garantia de 1 an de zile sau optiunea Apple Care nu acopera daunele provocate de infiltrarea lichidului in telefon. Prin urmare, va fi nevoie sa platiti o eventuala reparatie. Iar din pacate, centrele oficiale Apple sunt destul de scumpe. 

Service telefoane sector 6
Locatiile de service gsm au la indemana instrumente speciale si cunostintele corespunzatoare care ajuta la prevenirea defectarii iPhone-ului din cauza apei. Important este sa-l aduceti la service telefoane gsm sector 6 intr-un timp cat mai scurt de la producerea accidentului. Tehnicienii experti in service gsm pot sa verifice indicatorul de deteriorare la apa si sa inspecteze bine telefonul daca exista alte motive de ingrijorare. Cel mai interesant este ca la service telefoane sector 6 diagnosticarea este gratuita. Vizitati-ne acum pe smartmobitel.ro pentru informatii suplimentare. 

TOP