onlaptop

Reparatii si Service Laptop sector 2

Hosted by onlaptop

Vezi cum trebuie sa ai grija de bateria laptopului tau pentru a prelungi durata de viata.

  • 5
    MEMBERS
  • 8
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Sex, politica, moarte.

Started 3/30/16 by onlaptop; 97 views.
onlaptop

From: onlaptop

3/30/16

Iata trei subiecte tabu care ne trezesc din amorteala si ne fac sa ridicam o spranceana. Sunt trei subiecte despre care nu putem vorbi cu oricine. 

Dintre acestea, moartea este cea care ne rasuna foarte ascutit in ureche. Nimeni nu vrea sa vorbeasca despre moarte. Dar aceasta este o realitate cu care omenirea se confrunta zilnic, la orice ora, la orice pas. 

Cum era de asteptat evolutia tehnologiei a adus multe modificari si in ceea ce priveste organizarea ritualurilor funerare. Putem observa cu ochiul liber ca firmele de servicii funerare s-au extins, si-au diversificat paleta de servicii si produse oferite, pentru a raspunde cat mai bine cerintelor oamenilor.

Mai degraba cei care se afla la oras vor apela la o firma de servicii funerare, caci cei de la sate tind sa reprezinte o comunitate mai restransa si mai stransa, un loc in care tehnologia patrunde mai greu. Cu toate acestea, si la sate se inregistreaza o crestere a solicitarilor de servicii funerare. Poate partea oarecum inadecvat sa vorbim despre moarte si servicii funerare. Dar pana la urma trebuie sa recunoastem ca moartea este peste tot prezenta in vietile noastre, fie ca o ignoram sau nu. In acest context, serviciile funerare pot reprezenta un sprijin de nadejde intr-un moment in care pur si simplu simti cum pamantul ti se clatina sub picioare. 

Firmele de servicii funerare ne pot ajuta sa organizam cat mai bine o inmormantare. De ce trebuie organizata o inmormantare? Pentru ca ea reprezinta un eveniment la care vor participa in general mai multe persoane. Pentru ca este un ultim omagiu adus persoanei care s-a stins din viata. Pentru a celebra viata personei decedate si pentru a ne ruga pentru sufletul sau. Din respect pentru cel care nu mai este. Exista viata dupa moartea. Si vrem sa credem acest lucru. Din fericire Sfanta Scriptura ne ofera o multime de motive sa credem ca asa este. Tine doar de noi si de puterea noastra spirituala de a reusi sa intelegem. 

Prin urmare, serviciile funerare vin intr-un moment delicat cand nimeni pare ca nu vrea sa auda de nimic ci doar sa-si planga in liniste pe cel care nu mai este. Cum oranduiala trebuie facuta, o firma de servicii funerare ne poate ajuta enorm. De la servicii ca repatriere, constatare deces, transport funerar, imbalsamare pana la produse ca sicrie, aranjamente florale si pachete alimentare - toate sunt detalii pe care le putem pune in mana unor profesionisti pentru ca in final inmormantarea celui drag sa se desfasoare in in conditii optime iar evenimentul sa ramana memorabil pentru toti cei care vin sa aduca un ultim omagiu persoanei care si-a incheiat socotelile cu viata aceasta si a patruns intr-o alta lume tainica, mult mai buna. 

TOP