Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 58482
    MEMBERS
  • 230193
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

"Connection not Secure"   Technical Issues /Bugs

Started 11/4/19 by Jodi (JODIMH3); 796 views.
Jodi (JODIMH3)

From: Jodi (JODIMH3)

11/4/19

I just noticed that in the address bar, there's a red slash through the padlock. I clicked on it and it tells me the connection isn't secure.

Is this a new thing? I don't think anybody on my forum has ever shared anything that could hurt them, but I'd prefer this to be a secure site.

Thanks,

Jodi

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

11/4/19

It’s the browser being over protective. The new standard for web addresses is https (S meaning it’s secure) you really only need to worry about that where you are typing in private info (passwords, credit card info etc) 

Some links on this site and others are leading to pages with http and other pages do have https but certainly components on the page (like images on a start page or in themes) are http... the browser just tosses out warnings. Delphi overall is secure and has the proper certifications. 

Jodi (JODIMH3)

From: Jodi (JODIMH3)

11/4/19

Thanks! That's good to know, and I'll let my members know that.

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

11/4/19

You’re welcome 

Don22222

From: Don22222

1/4/20

One of the members in my forum noticed this so we went through changing it on here and in his link to log on by adding the s. Now he cannot get the page to load properly or post any thing or read posts. I went to the privileged change log to get an email to him and when I clicked on hi name it said he was on probation. I can not get an email to him as the settings will not let me and I tried clicking on the probation square it would not do anything.

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

1/4/20

Hi there - PM the members name and the name of your forum to Gunter or walthowe they can check into thus better than I can 

CC to gunterWaltHowe
gunter

From: gunter

1/4/20

I don't see any Probation set sitewide or in your forum, is that still showing for you?

Pages not loading would be a different thing, suggest first logging out, close browser. Then come back to log in at

https://forums.delphiforums.com/myforums 

and use the link to your forum showing on that page.  If he's using Safari try Chrome or Firefox instead.

let us know how it goes ...

In reply toRe: msg 8
Don22222

From: Don22222

1/4/20

Not seeing probation on the member page. When I click on his name in change log nothing comes up. That is where i saw the probation.

Here is his message to me.

Yesterday at 1:54 pm
Hi Don, vgkg here. Could you do me a big favor please? I think I screwed up my account here while trying to fix the "not secure" problem. When I come here now the forum page is half way blank and I cannot access the posts nor post myself. I've tried everything I could think of to resolve the problem without luck. I may need your help to either fix the settings I screwed up or re-establish myself as a new log-in member and start over from scratch? Could you possibly send me an email with a password like you did before? Thanks, vgkg, aka [removed]

 I do not have his email and was trying to get an email to him through the privilege change log. duh there it is in his message.

  • Edited January 4, 2020 8:22 pm  by  gunter
In reply toRe: msg 9
Don22222

From: Don22222

1/4/20

Thanks will let you know.

TOP