Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 59256
    MEMBERS
  • 232675
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Issues with a room   Technical Issues /Bugs

Started 12/25/21 by queenlightning; 1108 views.
In reply toRe: msg 3
queenlightning

From: queenlightning

12/25/21

The room is Boomer start pages. Its never been transfered to anyone. I was trying to get a bot in the room and you can only do that on zeta because I wanted to make sure I got the chat room right in the controls for when I set the rooms up tomorrow.

gunter

From: gunter

12/25/21

If its still not working we'll check back tomorrow morning after forums update.

In reply toRe: msg 6
queenlightning

From: queenlightning

12/25/21

will due because its happening in quiet a few in my rooms.

gunter

From: gunter

12/25/21

making sure ... you've  logged out and closed all tabs before coming back, logged in, to take another look  ?

In reply toRe: msg 8
queenlightning

From: queenlightning

12/26/21

Yes I just signed back in this morning. I've been having this issue for months in different room that I own, co-own, and manage I just don't have total access to controls.

gunter

From: gunter

12/26/21

Have you checked with a different browser as well, which one are you using?

queenlightning

From: queenlightning

12/26/21

I'

ve always used foxfire but i have tried the other browsers having the same effed on chrome and on edge as well. 

gunter

From: gunter

12/26/21

It's a puzzle. Summing up: You have all premium options in Classic but when you switch a forum to Zeta you lose them ... just the bot settings or all  chat settings, other options like Reports, Customization?

Does clicking on the forum name top right in Zeta to reload make any difference.

queenlightning

From: queenlightning

12/27/21

As far as I now its just the bot settings of when I try to set up a bot. A while back in some room that I co-owened I was totally deleted and they had to reset me in management position and ever since then I have been having this issue in controls and its been two or three months now at least. 

In reply toRe: msg 13
queenlightning

From: queenlightning

12/27/21

I haven't tried to reload it in zeta I will try that next and see if it helps. 

TOP