Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 58631
    MEMBERS
  • 230686
    MESSAGES
  • 5
    POSTS TODAY

Discussions

posting sig   Basic Help for Hosts

Started 9/26/19 by Bella (Isabella308); 1006 views.
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

9/27/19

https://people.delphiforums.com/Isabella308/BellaPinkTruck.gif

try copying the address from my post and putting it in editor here

Which browser are you using?

In reply toRe: msg 14
Bella (Isabella308)

From: Bella (Isabella308)

9/27/19

Oh my gosh their you go! Your a sweetie! HUGS

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

9/27/19

Great - I think something in the copying and pasting of your link went wrong. If it happens again just open it from your Files again and copy it from the address bar.

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

9/27/19

On some browsers if an image is not showing but the html for displaying it is there it will show a box with an x in it. I use Firefox and it does not.

Bella (Isabella308)

From: Bella (Isabella308)

9/27/19

I think it is the browser

Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

9/27/19

Your browser displayed the X but there was definitely something wrong with the copy/paste. Hope all is well now!

gunter
Staff

From: gunter

9/27/19

I did see your other post, good catch by the Kid!

Bella (Isabella308)

From: Bella (Isabella308)

9/28/19

Gunter you and Kid-Magnet are on target!

TOP