Delphi Forums: Hosts Support

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

This is Delphi Forums' official support forum for Hosts. Ask questions, discuss problems, give feedback, and share tips about running a successful forum.

  • 59198
    MEMBERS
  • 232345
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Issues with a room   Technical Issues /Bugs

Started 12/25/21 by queenlightning; 1040 views.
gunter

From: gunter

12/25/21

I've confirmed your ownership in Controls,  Main Settings, with the forum set to  Classic. Let me know if that fixes access. May need to wait until tomorrow  morning.

When was the forum transferred to you?

In reply toRe: msg 3
Kidmagnet

From: Kidmagnet

12/25/21

Oops I missed the name of her forum on my phone - I'll edit.

Merry Christmas

In reply toRe: msg 3
queenlightning

From: queenlightning

12/25/21

The room is Boomer start pages. Its never been transfered to anyone. I was trying to get a bot in the room and you can only do that on zeta because I wanted to make sure I got the chat room right in the controls for when I set the rooms up tomorrow.

gunter

From: gunter

12/25/21

If its still not working we'll check back tomorrow morning after forums update.

In reply toRe: msg 6
queenlightning

From: queenlightning

12/25/21

will due because its happening in quiet a few in my rooms.

gunter

From: gunter

12/25/21

making sure ... you've  logged out and closed all tabs before coming back, logged in, to take another look  ?

In reply toRe: msg 8
queenlightning

From: queenlightning

12/26/21

Yes I just signed back in this morning. I've been having this issue for months in different room that I own, co-own, and manage I just don't have total access to controls.

gunter

From: gunter

12/26/21

Have you checked with a different browser as well, which one are you using?

queenlightning

From: queenlightning

12/26/21

I'

ve always used foxfire but i have tried the other browsers having the same effed on chrome and on edge as well. 

gunter

From: gunter

12/26/21

It's a puzzle. Summing up: You have all premium options in Classic but when you switch a forum to Zeta you lose them ... just the bot settings or all  chat settings, other options like Reports, Customization?

Does clicking on the forum name top right in Zeta to reload make any difference.

TOP