Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 245137
    MEMBERS
  • 249440
    MESSAGES
  • 4
    POSTS TODAY

Discussions

trouble replying to threads   Technical Issues/Bugs

Started 3/3/18 by gazniak1; 1720 views.
gazniak1

From: gazniak1

3/3/18

i can't seem to reply to anyone .....i hit reply a certain message and it takes me to the reply screen and it wont allow me to type a reply ....

gunter

From: gunter

3/3/18

You are able to reply here. Ad stoppers are a problem, they prevent pages from loading, so that is something to check. Chrome and Firefox work best, which browser are you using?

let us know if that helps any ...

In reply toRe: msg 2
gazniak1

From: gazniak1

3/4/18

hi gunter   yes ,, no problem in private message area ,, but on the general conversations in the forum.....i can't reply

gunter

From: gunter

3/4/18

It's obviously working here, have you tried other forums as well. Which forum is giving you problems?

In reply toRe: msg 4
gazniak1

From: gazniak1

3/4/18

all of my forums , even the one i host .....shootouthockey,

also  tabletop sports, statis poro baseball, penalty box, dice nuts sports

gunter

From: gunter

3/4/18

I don't see anything different with your logins so this is a puzzle.

When you go to post, the box entry opens, then the editor toolbar loads like in this forum? Click in the entry area, then type?

All i can suggest right now is trying another browser to see if it's something to do with the browser.

In reply toRe: msg 6
Kid (Kidmagnet)

From: Kid (Kidmagnet)

3/4/18

The forums he is having trouble in are Classic, he may see this one as Zeta and that could be the difference. If he's using and MS browser it could either have compatibility setting enabled (for IE) or there's something new with Edge and Classic we are not aware of OR like you said, a security feature is not allowing the editor to load.

gunter

From: gunter

3/4/18

The system sees you using mac/safari, not set to view as Classic. Do try to use Firefox or chrome to check.

In reply toRe: msg 6
gazniak1

From: gazniak1

3/5/18

thank you ...let me do my part and try firefox ...

gazniak1

From: gazniak1

3/5/18

SO IT WORKS IN FIREFOX, ANY THOUGHTS TO WHAT SAFARI IS DOING TO MESS WITH ME???

TOP