Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 247296
    MEMBERS
  • 253563
    MESSAGES
  • 6
    POSTS TODAY

Discussions

ignore feature not working for me   Technical Issues/Bugs

Started Nov-8 by AviatorKen; 276 views.
AviatorKen

From: AviatorKen

Nov-8

The ignore feature doesn't seem to work for me. I click on the member's name, the options appear, but when I click "Ok" the window doesn't close and the "ignore" doesn't seem to take. The window just stays open. Also, when I check in my profile I don't see anyone on ignore.

I've tried this in three different browsers with the same results, i.e. none.

Thanks,

Ken

gunter

From: gunter

Nov-8

Does it happen with  different names, try mine on the message here?

Also try https://profiles.delphiforums.com

and pick any name to open Profile and click on Ignore. what happens?

Could be caused by a popup ad stopper?

In reply toRe: msg 2
AviatorKen

From: AviatorKen

Nov-8

Interesting, I can ignore you by clicking here. And I can ignore in Classic view by pulling up the forum member names.

Don't think it's an ad blocker, that's why I tried three different browsers.

gunter

From: gunter

Nov-8

Don't immediately see anything off. In the meantime if needed use https://forums.delphiforums.com/membername ... replace membername with the actual name to get the Profile.

Some anti-virus apps also have the ad blocker.

In reply toRe: msg 4
AviatorKen

From: AviatorKen

Nov-8

Ok, thanks, I've got enough to work with now.

mraloha68

From: mraloha68

Nov-10

Yes, I'm having this same problem too

TOP