Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 247867
    MEMBERS
  • 254677
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Syndication Twitter and my issues mentioned this past week   Technical Issues/Bugs

Started Aug-24 by Ellen in TEXAS:-) (elleng4044); 983 views.

So!!! I noticed today, that when I can not go anyplace on Delphi, like send a reply etc, down in the left-hand corner of my screen, ( that's my left facing my screen) it said, connecting 'syndication twitter', so is that on Delphi being passed around or my computer? I WILL find out, going to check with the GEEKS, but just thought I should mention this.

Ellen

Kidmagnet

From: Kidmagnet

Aug-25

I know all kinds of stuff loads quick as a slow wink and we have twittery stuff on some pages (sharing... also the Live Stories use Twitter applets). Being we have determined the lagging that may be happening is a culprit it's not surprising that you are seeing things load.. rather then them doing so at lightening speed.

Kidmagnet

From: Kidmagnet

Aug-25

There seem to be a few glitches resulting perhaps from a lag or a process running that we don't see?

https://forums.delphiforums.com/service/messages?msg=54800.1

https://forums.delphiforums.com/service/messages?msg=54791.1

and one I mentioned in the photo thread

https://forums.delphiforums.com/hosts/messages?msg=28978.3 this edit one was reported to me on a forum I moderate and confirmed by another poster. I've invited them to post here.

For me the inability to complete the edit has happened on Windows 10 with Firefox and on mobile Safari with iOS

CC to gunter

I'm unable to edit my posts in the Delphi Midnight Castle Forum. When I hit the Save Changes it just sits there. so I have to press Cancel to get our of it. If I leave the forum and then go back in I'm able to edit my posts. I have Windows 10 and use Microsoft Edge.

gunter

From: gunter

Aug-25

I've let tech know.

thanks for the detailsĀ  ...

So the Geeks ran a check on my computer, did 'their thing':-) and I did not and do not have any issues with my computer....just wanted to let you know I did follow up on my end.

I just wanted you to know....

Oh, and just limiting my uses to Delphi with Google Chrome, gave up on Firefox and Edge:-)

Thanks!

EDIT; this morning is a nightmare.....Quick loading and downloading isn't the issue the issue is, NOT BEING ABLE TO REPLY.....

gunter

From: gunter

Aug-25

Edit problem should be fixed now.

CC to Kidmagnet
In reply toRe: msg 7
Kidmagnet

From: Kidmagnet

Aug-26

Wow that was quick!

Kidmagnet

From: Kidmagnet

Aug-26

The fixed the edit problem so I am hoping it is the same thing and you are not having problems with replies?

Thanks, only have trouble with replies when I try to POST them.

TOP