Delphi Forums Member Services

Hosted by DelphiForums|www.delphiforums.com/support

The Delphi Member Services Forum is for all your membership issues including using Delphi, billing questions, bug reports, and suggestions.

  • 248348
    MEMBERS
  • 255683
    MESSAGES
  • 0
    POSTS TODAY

Discussions

Navigating Delphi Is Problematic   Technical Issues/Bugs

Started 9/28/21 by JZBelle; 1136 views.
JZBelle

From: JZBelle

10/1/21

Oh Kid taught me a go around for that - - click on My Preferences/My Forums/ and navigate. Sometimes I have the login issue, but I can almost always get to my home forum and travel out from there using Kid's recommendation.

My problem -- 95% of the time, the buttons don't work. I can click 20 times and no page movement. I do have better luck if double click on a button, but should not have to do that. Too, it doesn't always work.

We pay good money to Delphi and hope for better service, but I've been here since 2003, and there always seems to be issue. Sign of technology I guess. If it got too bad, I could leave, but I do not want to do that. It's fun when it works right.

  • Edited October 1, 2021 12:07 pm  by  JZBelle
JZBelle

From: JZBelle

10/1/21

Yes, I'm Classic. I know they don't do much to fix Classic anymore since Zeta came along, and that's too bad. The sig members like Classic and not Zeta.
JZBelle

From: JZBelle

10/1/21

I can remember when Photobucket first got its start -- they started operating out of the trunk of a car. Maybe Delphi still does operate from there, but someone told me they do have a small building. My apologies for being crank about Delphi, but it does get old -- yet I choose to remain with them. They have my money! I've also had internet woes for a couple of weeks, but that isn't Delphi related other than to get here.
  • Edited October 1, 2021 12:19 pm  by  JZBelle
Kidmagnet

From: Kidmagnet

10/1/21

How are you logging in? Skip bookmarks. Also consider clearing the saved login cookies. Apple clears mine on iOS iPhone updates, not sure if it does with iPad though.

Same Julia... while there have been lagging issues reported the last member I worked with who experienced what you are had a bad bookmark. 

CC to JZBelle
JZBelle

From: JZBelle

10/1/21

I use a Lenovo desktop 98% of the time - don't go to forums much on ipad or iphone. I use bookmarks, and change those out regularly. When having difficulty I try to get to the Creative Arts page. It even hangs. When using the links in the friends dropdown list at any forum, it's almost impossible to get to another forum. It pops up with the log in block and then that doesn't work, so I must go back to FM and use your MY PREFERENCES/MY FORUMS method to get there.
Els (misselsa)

From: Els (misselsa)

10/1/21

For me it is very slow to log in, once logged in it is not too bad but slower than other sites

JayJ (XJayJX)

From: JayJ (XJayJX)

10/1/21

Alot seems to depend on which browsers are being used as well as the output of the individuals internet.

Many of the internet services run very slow, while others are quite fast. I have not had any issues like those being mentioned, so far.

I've been using firefox and now and then Edge. I also do not allow all the items to be put on my browsers that they ask you to. and if they auto download, I go in and block them.

I have found once in a while, if I can't get something to work (buttons or whatever) I simply need to 'refresh' and issue solved.

gunter

From: gunter

10/1/21

Having similar results when logging in to MyForums with screen hanging.

letting tech know  ...

Showtalk

From: Showtalk

10/1/21

I have a link to my forums and I go in using that.  

Showtalk

From: Showtalk

10/1/21

I am glad I’m not the only one, but sorry it’s happening to you too.

TOP